Selecteer een pagina

RESERVEER

KAMER 1

28,5M2

DE KAMER 20M2

*1 tweepersoonsbed 1.60×2.00

*TV met netflix

*IJskastje

*Nespresso apparaat

*Waterkoker

*Kluisje

*Ventilator

*Rookmelder

*En een gezellig zitje 

 

DE BADKAMER 8,5M2

*Douche

*Toilet

*Dubbele wastafel.

 

Deze kamer is € 95,00 per nacht inclusief ontbijt

Het is een ruime 2 persoonskamers met een minimum verblijfsduur van 2 nachten. Huisdieren zijn niet toegestaan.

OVER DE OMGEVING

OVER DE OMGEVING

Het dorp Haelen

Het dorp Haelen behoort tot de gemeente Leudal, deze gemeente bestaat uit 5 dorpen, namelijk Haelen, Heythuysen, Hunsel, Roggel en Neer en een prachtig natuurgebied.  De gemeente ontleent haar naam aan dat natuurgebied, door erosie van het beekje de Leu is het namelijk ontstaan.

In en rondom Haelen

Omdat de villa aan de rand van het natuurgebied staat, kun je hier natuurlijk prachtig wandelen en fietsen. Op verschillende wandelingen ( ’s morgens vroeg ) heb ik bevers gezien, ook zie je vaak reeën en allerlei bijzondere vogels. En in de achtertuin vaak eekhoorns. Maar alle dorpjes en buurtschappen zijn zeker ook de moeite van het bezoeken waard.

Er is een Leudal museum, op zo’n 2 km afstand. De andere kant op, op zo’n 3,5 km afstand in Horn is het museum terug in de tijd, een echte aanrader! Verder ligt het witte stadje Thorn op een kleine 10 kilometer afstand, dit stadje is ook zeker een bezoek waard, het heeft een prachtige Abdijkerk, waar u ook een filmpje kunt zien over de geschiedenis van Thorn, dat vroeger een eigen staatje was, gerund door dames.

Roermond met de outlet maar ook het Cuypershuis liggen ook op 10 km afstand, ook beide heel leuk om even heen te gaan. En dan op grotere afstand 45 km ligt Maastricht, waar natuurlijk van alles te doen is. Kortom u hoeft zich hier niet te vervelen.

Golfen

De Herkenbosche in Herkenbosch even voorbij Roermond op 18 km afstand is een prachtige baan, verder heb je het land van Thorn in Hunsel, op 13 km afstand ook een leuke baan.

FOTO’S

Navigatie

Kamer 1

Kamer 2

Reserveren

Galerij

Contact

Contact

Eikendreef 1A
6081 EA, Haelen