RESERVEER

KAMER 1

28,5M2

DE KAMER 20M2

*1 tweepersoonsbed 1.60×2.00

*TV met netflix

*IJskastje

*Nespresso apparaat

*Waterkoker

*Kluisje

*Ventilator

*Rookmelder

*En een gezellig zitje 

 

DE BADKAMER 8,5M2

*Douche

*Toilet

*Dubbele wastafel.

 

Deze kamer is € 99,00 per nacht inclusief ontbijt

Het is een ruime 2 persoonskamers met een minimum verblijfsduur van 2 nachten. Huisdieren zijn niet toegestaan.

OVER DE OMGEVING

OVER DE OMGEVING

Het dorp Haelen

Het dorp Haelen behoort tot de gemeente Leudal, deze gemeente bestaat uit 16 dorpen. Onder andere uit Haelen, Heythuysen, Hunsel, Roggel en Neer en een prachtig natuurgebied.  De gemeente ontleent haar naam aan dat natuurgebied, door erosie van het beekje de Leu is het namelijk ontstaan.

Wandelen

Er zijn veel prachtige wandelroutes ronde de B&B, 1 van deze is een waterwandeling Leudal, het is een rondje, je kunt dus overal beginnen, maar vanaf de B&B zit je met 10 minuten op de route.

Verder kunt u in overleg met mij een wandeling met mij als gids boeken. ( €7,50 p.p. )

Fietsen

In de B&B liggen diverse kant en klare fiets routes, maar ook een knooppunten kaart zodat u zelf de route uit kunt stippelen. Wilt u dit thuis al doen, kijk dan even op fietsnet.be, en vul Haelen in als plaats, dan heeft u een mooi overzicht, de B&B ligt tussen knooppunt 46 en 52.

Vissen

Met een Limburg vergunning kan je een week in de Limburgse wateren vissen ( o.a. op de Maasplassen en de Maas ( 3 km van de B&B) deze vergunning is verkrijgbaar bij de VVV en online in hun  webshop . De vissen die daar veel gevangen worden zijn Karpers, blankvoorn, baars, snoek, barbeel en paling.

Musea

Er zijn heel veel kleine en grote musea in de buurt, hier een lijstje van mijn favorieten:

Leudal museum op 2 km van de B&B, bij het bezoekerscentrum, elke 6 weken een andere tijdelijke tentoonstelling, en een vaste collectie van ontstaan en geschiedenis van het Leudal

Op 3,5km afstand in Horn ligt het museum terug in de tijd, alles uit de jaren 50, 60 en 70, echt fantastisch!

In Roermond heb je het Cuypershuis, het was het woonhuis en de werkplaats van de architect Pierre Cuypers die o.a. het rijksmuseum en het centraal station in Amsterdam heeft ontworpen, verder enorm veel kerken, ook de kerk in Haelen is naar zijn ontwerp.

In Thorn heb je een leuk museum, vlakbij de prachtige abdijkerk, hier kunt u meer leren over de stiftdames die er hebben gewoond van 975 tot 1800!

Verder een aanrader, het Theepottenmuseum in Swartbroek, helaas is dit museum alleen maar op vrijdag en zaterdag geopend, maar wel gratis toegankelijk!

Golfen

De Herkenbosche in Herkenbosch even voorbij Roermond op 18 km afstand is een prachtige baan, verder heb je het land van Thorn in Hunsel, op 13 km afstand ook een leuke baan.

Winkelen

Natuurlijk is er bij Roermond de outlet met 180 merk winkels, hier kun je je helemaal uitleven, maar Roermond is verder ook een prachtige stad om te bezoeken. Als je de auto bij de outlet parkeert kost dat €5,00 voor een hele dag, vanaf de outlet loop je onder de weg door zo het centrum van Roermond in.

FOTO’S

Navigatie

Kamer 1

Kamer 2

Reserveren

Galerij

Contact

Contact

Eikendreef 1A
6081 EA, Haelen